De unde cumpărăm pătuț pliabil pentru copil?

Pătuțuri pliabile pentru bebeluși

Când vine vorba de cumpărarea pătuțului pentru copil nu trebuie să luăm decizii pripite, ci este recomandat să ne documentăm cât mai bine. De ce?

În primul rând este vorba de siguranța copilului deoarece o mare parte din timp o va petrece dormind, în pătuț. Dacă acesta nu oferă siguranța și confortul de care are nevoie, copilul se poate accidenta foarte ușor, lucru care este bine de evitat.

Înainte de a cumpăra un pătuț, există câteva aspecte importante de care trebuie neapărat să ții cont. Înainte de a lua o decizie, trebuie să stabilești împreună cu partenerul de viață bugetul.

Din punctul meu de vedere, pătuțurile pliabile sunt cea mai bună alegere. Probabil acum te întrebi de ce să aleg un pătuț pliabil?

În continuare îți voi prezenta câteva motive pentru care ar trebui să cumperi pătuț pliabil de la Nichiduta.ro.

Înclin să cred că în primele zile de viață orice mămică își dorește ca bebelușul să doarmă alături de ea. Pătuțul pliabil este ideal deoarece este conceput cu un sistem side-sleeping, poate fi mutat cu ușurință în timpul nopții alături de patul părinților.

Pătuțul este destinat bebelușilor de la 0 luni până la 15 kg. Al doilea nivel cu saltea este potrivit pentru nou-născuți.

pătuț pliabil de la Nichiduta.ro. Roțile cu care este prevăzut sunt de mare ajutor, poate fi mutat oriunde dorește mămica, astfel încât să poată supraveghea copilul în timp ce are alte treburi de făcut. Totodată, sistemul de frânare este foarte important, pătuțul nu se poate deplasa dacă acestea sunt oprite.

Pentru a nu fi dezordine în cameră, buzunarul lateral poate fi folosit pentru a depozita jucăriile și accesoriile de care bebelușul are nevoie.

Pătuțul pliabil este ideal și pentru vacanțe deoarece este extrem de ușor de montant, de pliat și de transportat. În felul acesta, copilul va dormi în pătuțul lui, oriunde v-ați afla. Pentru a scăpa de griji, pătuțul vine însoțit și de o geantă de transport.

Dacă nu te pricepi să montezi pătuțul nu este nici o problemă, pe site găsești un videoclip în care îți arată pas cu pas ce ai de făcut. Nu este nevoie de un bărbat pentru a monta pătuțul, și o femeie se poate descurca.

Pătuțurile pliabile sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele. De asemenea, sunt disponibile în mai multe dimensiuni. În funcție de preferințele fiecărui părinte, pot fi cumpărate pătuțuri pliabile cu două nivele, sistem de legănare sau laterală culisantă.

Cu toții ne dorim ce este mai bun pentru copilul nostru, chiar dacă nu dispunem de un buget mare. La magazinul online Nichiduta găsim pătuțuri pliabile pentru orice buget, prețurile pornesc de la 200 lei și urcă până la 1300 de lei. Tot aici vei găsi pătuț pliabil de la cele mai populare branduri.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close