FSM Romania – un magazin online complex!

Foarte multe magazine online din România comercializează produse foarte variate și de foarte bună calitate pentru industria de înfrumusețare sau pentru saloanele profesionale de Nail Art.

FSM Romania este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne. În foarte scurt timp a reușit să atragă simpatia multor clienți datorită varietății foarte mari de produse și datorită calității lor foarte bune, la care mai putem adăuga și prețurile foarte avantajoase pe care acestea le au.

Așadar, dacă nu ați comandat niciodată produse de la magazinul online Fsm-romania.ro, le puteți încerca acum fără probleme. Sunt în primul rând produse pentru centrele de manichiuri, însă, ele pot fi comandate și de persoanele fizice care își îngrijesc singure unghiile acasă. Se lucrează foarte ușor cu ele, rezultatele sunt foarte bune și manichiurile foarte rezistente.

Toate produsele incluse în oferta acestui important magazin online sunt fabricate de către producători importanți din străinătate, recunoscuți deja în foarte multe țări: CANNI, BASE ONE, ROSALIND, VANELISA, FSM, EVERIN, SILCARE, etc.

Puteți comanda pentru început cantități mici de produse, le puteți testa în saloanele dumneavoastră și apoi, dacă sunt pe placul dumneavoastră, puteți începe să le folosiți în mod constant.

Cele mai importante categorii de produse

Magazinul online Fsm-romania.ro vă pune la dispoziție în momentul de față, foarte multe categorii de geluri pentru construcție profesionale, geluri color, pudre acrilice moderne, oje semipermanente, soluții pregătitoare pentru unghii de tip Primer, Bază și Top, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții de acetonă, aparatură modernă, decoruri pentru unghii, tatuaje unghii, dezinfectante profesionale, etc.

Comenzile se pot face online, plata se poate realiza cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Există, bineînțeles și posibilitatea de a returna produsele, dacă sunt îndeplinite condițiile impuse de companie.

Luând în considerare actuala situație generată de pandemie, rețineți faptul că de aici puteți cumpăra dezinfectante profesionale ( care sunt folosite inclusiv în cabinetele medicale, precum și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical), precum și pupinele și sterilizatoare cu cuarț. Sunt interesante și lămpile moderne de tip UV sau LED care vă sunt necesare, mai ales dacă lucrați cu produse profesionale care trebuie uscate timp îndelungat cu ajutorul acestor lămpi moderne.

Deoarece sezonul de iarnă se aproprie și deoarece sărbătorile vor sosi curând, solicitările pentru manichiuri complexe pentru evenimente deosebite vor crește cât de curând. Este recomandat să analizați din timp oferta de geluri color, oje semipermanente și mai ales oferta de decoruri și tatuaje unghii de aici. Practic, aici aveți la dispoziție orice tip de tatuaj și decor modern unghii.

Nu sunt deloc scumpe și va fi nevoie de timp pentru a parcurge toate produsele postate pe site-ul de prezentare al companiei.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close