Foloseste in magazinul tau standuri de carton pentru vanzari rapide!

Traim intr-o lume foarte vizuala si clientii au nevoie de cat mai multe informatii inainte de a cumpara un anumit produs sau serviciu. In timp ce campaniile de marketing digital si tehnicile de marketing adecvate sunt in mod evident componente importante, sa nu uitam de puterea unor standuri carton proiectate corespunzator. Multi proprietari de magazine de vanzare cu amanuntul si buticuri folosesc standuri carton pentru a-si prezenta produsele. Daca ai un magazin si te gandesti la ce tip afisare ar trebui sa utilizezi, iata cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare folosirea standurilor de carton:

Ofera atractie vizuala

Tangibilitatea este un aspect important atunci cand se tine cont de beneficiile unui stand carton. Nu numai ca acesta va evidentia principalele beneficii ale unei anumite oferte, dar produsele in sine sunt la indemana. Acesta este motivul pentru care astfel de standuri carton sunt adesea plasate in imediata apropiere a casei de marcat.

In supermarketuri, magazine sau centre comerciale, consumatorii petrec doar cateva secunde in fata unui produs. Deci, ce face ca niste standuri carton sa fie impresionante si atragatoare? Raspunsul este designul si culoarea. Cand alegi standuri carton este bine sa afisezi toate informatiile necesare, cum ar fi: numele produsului, sigla, imaginea prezentata, mesajul, informatiile legate de produs, informatiile despre companie si asa mai departe. Clientii vor putea intelege cu usurinta informatiile complete. Astfel, le poti capta atentia si acestia pot petrece mai mult timp in fata standului, decizandu-se sa iti cumpere produsele.

Sunt versatile

Unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea de standuri carton este versatilitatea acestora. Poti comanda standuri carton in toate formele si dimensiunile si chiar sa incorporezi orice design iti doresti fara probleme. Poti modifica standuri carton cu usurinta. Fie ca este vorba de adaugarea de rafturi sau buzunare pentru a tine un anumit produs sau de adaugarea unei suprafete mari si plane pentru o imprimare plina de culoare uimitoare, cartonul ondulat poate fi taiat si modelat cu usurinta. Avand in vedere toate cartoanele ondulate sunt materiale foarte adaptabile, pot fi realizate standuri carton pentru a se potrivi cerintelor tale exacte in cel mai scurt timp posibil.

Iti promoveaza personalitatea marcii si calitatea produsului

Branding-ul reprezinta o componenta critica de marketing care poate fi abordata prin standuri carton. Aceste vremuri moderne sunt asociate cu o piata concurentiala si este intotdeauna important pentru o companie sa se ridice deasupra concurentilor. Prin standuri carton poti transmite in mod eficient identitatea produsului, precum si declaratia de misiune a afacerii in sine. Nivelurile de recunoastere vor creste si, ca rezultat direct, te poti astepta la vanzari mai mari.

Sunt ieftine

In calitate de proprietar de afaceri este posibil sa nu iti poti permite sa cheltuiesti o suma foarte mare pentru promovare. Foloseste in magazinul tau standuri carton pentru vanzari rapide. Acestea sunt ieftine, astfel incat investitia in standuri carton este cea mai buna solutie.

Nu poti ignora economisirea bugetului. Deoarece sunt fabricate in principal din hartie, standurile de carton necesita mult mai putin efort la proiectare, imprimare si transport decat cele din plastic, otel inoxidabil etc. Cand cumperi standuri carton, personalul poate asambla singur rafturile in cel mai scurt timp. Datorita acestei functii grozave, poti econimisi timp, spatiu de stocare si resurse umane.

Sunt adaptabile

Poti transforma cu usurinta designul general al standurilor de carton pentru a se potrivi cu tema magazinului tau pentru o anumita perioada.

Prietenoase cu mediul

Cartonul ondulat este un material ecologic fabricat din materiale reciclabile, cum ar fi cutiile de carton uzate si ziarele vechi.

Sunt portabile

Portabilitatea este una dintre caracteristicile pe care cu siguranta o vei aprecia la standuri carton. Desi sunt usoare, nu inseamna ca afisajele din carton pot fi deteriorate cu usurinta. Standurile de carton realizate din material ondulat sunt robuste si pot fi utilizate pe termen lung ca si solutie de marketing. In plus, deoarece sunt portabile, le poti muta cu usurinta dintr-un loc in altul in magazinul tau.

Se pot personaliza

Daca produsele tale sunt mai mari sau doresti standuri carton in diverse dimensiuni, acestea se pot personaliza. Ele pot fi plasate strategic in magazin, astfel incat sa fie unul dintre primele sau ultimele lucruri pe care clientii le vad. Intrarea sau iesirea din magazin sunt locuri grozave pentru cumparaturi impulsive. Pot fi realizate standuri carton la comanda, astfel incat sa se potriveasca perfect cu produsul tau, asigurand un afisaj de succes.

Daca incerci sa cresti gradul de constientizare a produselor sau iti cresti vanzarile, ia in considerare utilizarea de standuri carton personalizate. Vei descoperi ca vanzarile si gradul de cunoastere a marcii cresc ca urmare a eforturilor de promovare. Standurile de carton pot fi realizate in culorile, formele dorite si cu fonturile/logo-urile mult visate pentru a te asigura ca toate informatiile sunt prezentate in timp ce captezi atentia publicului.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close