Robinetul de bucătărie, esențial pe orice chiuvetă, poate fi modern, clasic sau retro

Lumea bateriilor a evoluat foarte mult în ultimii ani, pentru a răspunde mai ales preocupării pentru protecția mediului, economisind apă, precum și facilitând confortul și ușurința de utilizare.

Când vine vorba de schimbarea bateriilor pentru baie și pentru bucătărie, sunt situații când este mai convenabil să adoptați soluții care sunt gândite împreună.

Robinetul de bucătărie, esențial pe orice chiuvetă, poate fi modern, clasic sau retro. Bateria monocomandă este aleasă în funcție de nevoile de confort. Aerator, duș, garnitură sau cap ceramic. Ce trebuie luat în considerare la alegerea bateriei de bucătărie? În acest spațiu avem nevoie de un robinet foarte rezistent pentru zilele intense de utilizare și pete și care, în plus, să funcționeze foarte bine, usor manevrabil, rapid și precis. De aceea, sistemele mono comandă sunt atât de utile, oferind confort și integrându-se perfect în mediile actuale. Mecanismul constă dintr-un cartuș în interiorul căruia există două discuri ceramice de o duritate extraordinară care alunecă ușor unul pe celălalt. Calitate superioară, performanță mai mare și durată de viață mai lungă.

Mă va costa scump? Gama de bază a marilor mărci are modele accesibile și de calitate. Cu toate acestea, veți observa că prețurile pentru baterii de bucătărie, spre exemplu, vor crește proporțional cu performanța acestora. Este o chestiune de căutare atentă, deoarece oferta este largă și în cadrul mărcilor de vârf există întotdeauna mai multe opțiuni care fac posibil să aveți o baterie de bucătărie mono comandă. Cum ar trebui să fie noul robinet de bucătărie? Primul lucru de verificat este dimensiunea și forma chiuvetei, precum și spațiul disponibil. Aceste probleme pot fi adaptate, de exemplu, prin instalarea robinetului peste chiuvetă, între două chiuvete sau într-un unghi față de acesta.

Odată ce s-a decis locația finală, trebuie aleasă înălțimea, deci trebuie verificat dacă unitățile de perete nu deranjează, dar și că există coerență cu bucătăria în general. Formele „C”, „U” sau „L” sunt cele mai funcționale și, de asemenea, cele care stabilesc cele mai noi tendințe. Dacă pozitionarea chiuvetei este pe o insulă, aveți mai multă libertate, de exemplu, de a alege un robinet mai înalt și un furtun de duș extensibil vizibil. Deși în orice caz, această alegere este legată de felul în care gătiți și prelucrați alimentele și impactul vizual pe care îl poate avea asupra ansamblului spațiului.

Din aceiași categorie

Back to top button