De unde achizitionam produse Tork

Produsele de igienizare si curatare profesioniste sunt din ce in ce mai cautate. Mai ales daca aveti o afacere in domeniul sanitar sau alimentar, este indicat sa va achizitionati produse speciale. Este vorba despre acele produse de curatare si igienizare de la magazinele profesionale. Asadar, pentru cei care au astfel de afaceri sunt recomadnate produsele Tork. Insa de unde putem achizitiona aceste produse?

De ceva timp, am descoperit magazinul online Sanito.ro. Detin o afacere in domeniul alimentar. Am un mic restaurant pe care imi place sa il tin mereu curat si vreau sa le ofer clientilor, pe langa macare buna, si o igiena de top. Pana la urma, atunci cand pregatim si servim mancare, chiar si in propria locuinta, trebuie sa asiguram o igiena cat mai mare a locului unde mancam, a veselei si a mainilor. In caz contrar, ne putem imbolnavi destul de grav. Niciun patron care se respecta si isi respecta clientii, nu isi poate permite sa aiba parte nici de cel mai mic incident de acest fel.

Deci, cum spuneam, mi-am indreptat atentia catre magazinul online Sanito.ro. Este un magazin care comercializeaza produse pentru curatenie de pestre 13 ani. Are, ca si clienti, peste 5000 de firme, institutii sau companii care se aprovizioneaza frecvent de aici. Aceste detalii mi-au oferit o incredere deosebita pentru a achizitiona si eu produse. Am inceput prin a comanda dezinfectanti maini Tork pentru ca tineam foarte tare ca toti angajatii mei sa isi dezinfecteze mainile atunci cand pregateau mancarea sau cand serveau clientii. Trebuie sa recunosc ca le-am facut un instructaj dur pentru asta, dar este spre binele tuturor. Am incercat, prima data pachetul cu 3 geluri dezinfectante Alcoholgel Premium pentru care mi s-a oferit si un dozator. Acesta face parte din gama de dozatoare Tork, extrem de eficiente pentru a pune sapunul lichid.

Dar, sa revenim la dezinfectanti de maini. Acestea sunt produse igienice Tork, pe care nu trebuie sa le folosim in combinatia cu apa. Acestea au proprietati de distrugere a bacteriilor si microorganismelor de 99,9%. Aceste geluri dezinfectante sunt ideale pentru cei care lucreaza in industria alimentara, dar si pentru cei care lucreaza in domeniul sanitar. In plus, aceste produse protejeaza pielea. Un produs Alcoholgel Premium contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii. Este ideal si daca nu exista in acel moment apa si trebuie sa va curatati mainile.

De asemenea, de la Sanito.ro am mai comandat prosoape de hartie si hartie igienica, marca Tork. Pentru acestea, am achiztionat dispensere speciale. Preturile nu sunt deloc mari si pot sa spun ca am fost multumit, inca din prima clipa, de calitatea lor. De atunci, am tot continuat sa comand produse de la Sanito.ro. Totul este impecabil, de la produse pana la serviciile de livrare. Am inceput sa recomand si clientilor mei sau altor antreprenori ce activeaza in acelasi domeniu ca si mine. Produsele Tork, dar si restul produselor de pe Sanito.ro sunt recomandate, pe langa utilizarea in domenii medicale, alimentare sau industriale, si pentru folosirea in mediul casnic, datorita puterii mare de actiune.

Din aceiași categorie

Back to top button