De ce ne place de fapt sa purtam esarfe?

In zilele noastre, esarfele sunt un accesoriu de baza atat pentru barbati, cat si pentru femei. Insa, femeile poarta cel mai des esarfe dama. Acestea sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi matase, lana, in, bumbac, materiale create de om (sintetice) si sunt disponibile in atat de multe dimensiuni si modele pentru a se potrivi stilului nostru de viata si nevoilor noastre.

Se spune ca regina Nefertiti a inventat esarfa, pentru ca obisnuia sa poarte o tesatura in zona capului, cel mai probabil pentru a-si proteja parul. 

Esarfa este purtata din multe motive: pentru a ne incalzi, pentru a ne proteja, din motive culturale, religioase, spirituale sau, pur si simplu, pentru a fi la moda. De aceea, in ziua de azi exista o mare varietate de esarfe femei pentru a suplini toate nevoile si fiecare ocazie.

O esarfa este o entitate in sine. Este un fenomen global si fiecare cultura si tara sau chiar un grup etnic o poarta intr-un mod frumos, care sa se potriveasca stilului de viata.

Purtarea unei esarfe ii confera cuiva o identitate de stil. Si fiecare dintre noi poarta esarfa intr-un mod unic.

Esarfa poate fi purtata pentru orice ocazie, fie pentru munca, la o tinuta formala sau casual in fiecare zi, fie la o tinuta mai eleganta. Pentru multi producatori, aceste esarfe dama reprezinta panza pentru a-si prezenta arta, gandurile si emotiile intr-un mod abstract. Pe joolar.ro vei gasi astfel de esarfe, cu modele in care se poate vedea influenta din arta arhitecturala si pasiunea pentru moda atemporala. Desenele de pe esarfe sunt provocatoare, iar cei din jur pot vedea complexitatea sau simplitatea fiecarui model in sine.

O esarfa este un instrument care ofera siguranta emotionala atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de modul in care este purtata. Pentru a alege esarfa care ti se potriveste cel mai bine, intra pe joolar.ro si inspira-te din zeci de modele de calitate superioara si la moda!

Din aceiași categorie

Close
Close