Cum te ajuta cartile de dezvoltare personala in calatoria prin propria viata?

Se spune ca viata este o calatorie. Odata ce ai pornit la drum, vei intalni persoane interesante, care te vor ajuta sau te vor incurca, vei invata lectii pretioase, vei descoperi locuri si idei noi si multe altele. Totusi, atunci cand simti ca ai obosit de „drum”, adu-ti aminte ca nu esti niciodata singur si ca poti cere oricand ajutorul.

Uneori, acest ajutor vine din partea unor persoane din viata reala, alteori vine din partea unor „persoane de hartie”, cum sunt autorii unor carti de dezvoltare personala. In paginile unei carti, vei gasi raspunsurile pe care le cauti si vei invata din experienta unor oameni care, la fel ca tine, au pornit intr-o calatorie pentru a se descoperi pe ei insisi.

carti dezvoltare personala

Desi lectiile invatate prin intermediul acestor carti sunt de nepretuit, ai acces la ele pentru foarte putini bani. Spre exemplu, daca apelezi la libraria online Bookzone, vei descoperi cele mai bune carti dezvoltare personala, premiate la nivel international, dar si reduceri incredibile si oferte pe care nu ar trebui sa le ratezi. In cazul in care ai nevoie de mai multe motive pentru a incepe lectura unor astfel de volume, descopera cateva in continuare!

1. Gasesti motivatia si inspiratia de care ai nevoie

In societatea actuala, este important sa devii din ce in ce mai bun la orice faci. Daca ai nevoie de un impuls pentru a gasi motivatia necesara, lectura unor carti de dezvoltare personala este cea mai buna solutie. Totodata, nimic nu poate fi mai motivant decat povestea de viata a unei persoane care iti seamana si care a depasit aceleasi provocari cu care te confrunti si tu.

O astfel de carte este „Uneori castigi, alteori inveti”, unde autorul, John C. Maxwell, ofera exemple din viata reala pentru a demonstra faptul ca oricine se confrunta cu obstacole, insa ca exista moduri de a le depasi si de a-ti imbunatati viata.

2. Vei gasi un citat care sa te incurajeze cand ai nevoie

Incepe fiecare zi cu un citat motivational si vei vedea cum lumea ta se schimba! Desi Internetul este plin de citate, este mult mai placut si mai productiv sa gasesti tu chiar cuvintele de care ai nevoie in paginile unei carti de dezvoltare personala.

De exemplu, in „Puterea prezentului”, semnata de Eckhart Tolle, vei descoperi urmatoarele cuvinte: „Folositi-va pe deplin simturile. Fiti acolo unde va aflati. Uitati-va in jur. Priviti numai, nu interpretati”. O astfel de idee iti reaminteste sa fii atent la momentul prezent si sa obtii o stare de mindfullness.

3. Iti vei dezvolta inteligenta interpersonala

In momentul de fata, se pune foarte mult accent pe inteligenta interpersonala, atat la locul de munca, cat si in viata personala. In cazul in care simti ca poti imbunatati acest aspect, cea mai simpla, rapida si ieftina cale de a face asta este reprezentata de lectura unor carti dezvoltare personala.

Indiferent care este aspectul pe care iti doresti sa il imbunatatesti, daca vrei sa comunici mai bine, sa fii mai increzator sau mai convingator, in paginile unei carti vei gasi toate sfaturile si solutiile de care ai nevoie.

Nu mai sta pe ganduri, acceseaza acum platforma online a librariei Bookzone si comanda cartile de care ai nevoie. Poti fi sigur ca lectura acestora iti va schimba perspectiva asupra lumii si te vor face sa devii cea mai buna versiune a ta!

Din aceiași categorie

Close
Close