Cum iti alegi locatia pentru organizarea unui eveniment corporate in Bucuresti

A face pasul in a organiza un eveniment corporativ poate fi solicitant. Imediat, vor fi milioane de alegeri diferite de facut pentru fiecare aspect al evenimentului. Fie ca este vorba despre a decide ce servicii sa alegi, ce furnizori sau ce sa oferi participantilor – toate optiunile te pot face sa te simti coplesit. Una dintre cele mai importante decizii pentru organizare evenimente corporate este alegerea locatiei. Desi exista nenumarate locuri in care iti poti gazdui evenimentul, gasirea celui potrivit pentru toate nevoile tale specifice este o provocare daca nu stii exact ce cauti.

Decide ce iti doresti

Primul pas in organizare evenimente corporate Bucuresti este sa clarifici ceea ce doresti ca locatia sa iti ofere.

Inainte de a incepe, este important sa te gandesti la urmatoarele intrebari:

  • Ce date cauti?

  • La ce tipuri de facilitati ai dori sa ai acces?

  • Ce tip de configuratie ai dori sa ai in ceea ce priveste productia, sunetul si echipamentul tehnic?

  • Cum ai dori sa ii organizezi spatiul (trebuie sa aiba loc pentru mese sau doar randuri de scaune?)

De asemenea, iti poti alege o locatie de organizare evenimente corportate care sa te ajute cu amenajarea, catering etc., asa ca este bine sa stii pentru ce ai vrea sa fii responsabil si ce ai dori sa ofere locatia.

Marimea

Un alt factor important este dimensiunea locatiei si numarul de persoane pe care te astepti sa ai la evenimentul tau. Daca ai 15 participanti confirmati, atunci nu va iti vei dori o sala de banchet uriasa. Daca te astepti la 500 de oameni, atunci cu siguranta vei avea nevoie de o facilitate mai mare.

Catering

Daca intentionezi sa ai catering la un eveniment, ar trebui sa afli daca locatia aleasa te poate ajuta in acest sens. Inainte de a alege un loc pentru organizare evenimente corporate, ia in considerare care optiune este mai convenabila pentru tine.

Buget

Inainte de a cauta locatii pentru organizare evenimente corporate Bucuresti, stabileste un buget. Exista diferite intervale de pret in functie de locatie. Daca ai un buget configurat din timp, vei restrange automat selectia. Atunci cand elaborezi un buget, ia in considerare taxele de inchiriere, serviciile audio/vizual, catering, decoratiuni, precum si costul furnizorilor suplimentari.

Activitati pentru eveniment

Exista multe tipuri de evenimente corporative si iti vei dori sa te asiguri ca locatia aleasa poate gazdui confortabil orice ai planificat. In timpul cautarii, concentreaza-te pe functionalitatea spatiului, avand in vedere activitatile tale de eveniment.

De exemplu, iata cateva cerinte privind activitatile de eveniment pe care poate fi necesar sa le iei in considerare:

  • Exercitii de teambuilding/sesiuni de grup – acestea ar necesita un loc unde ai acces la camere separate.

  • Spatiile mai mari sunt de preferat pentru mese, divertisment sau prezentari.

  • Activitatile interactive si participarea publicului fac adesea parte din evenimente. Cum va gazdui locatia asta?

  • Daca exista activitati in aer liber locul pentru organizare evenimente corporate dispune de un spatiu exterior?

Cand vine timpul sa alegi un loc pentru evenimentul tau, trebuie sa ai in vedere o multime de factori diferiti. Dar daca iti mentii publicul in centrul atentiei si rezervi un spatiu care reflecta valorile companiei vei realiza un eveniment grozav care va face o impresie de durata asupra participantilor tai.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close