Cine aduce Tesla in Romania

Tesla este, fara indoiala, cel mai popular producator de masini electrice, fiind bine cunoscut datorita performantelor sale. Acum, aceste autoturisme sunt accesibile inclusiv in tara noastra prin intermediul Teslounge.

Pasionatii de masini de masini electrice au ocazia de a descoperi reprezentanta Tesla Romania, pentru a face test drive cu autoturismele lor preferate.

Cu doar patru modele auto, Tesla a reusit sa cucereasca lumea. Tesla Model 3, Model X, Model X si Model Y au revolutionat domeniul auto si acestea sunt cele care impun standardele calitatii. Model 3 este cel mai accesibil autoturism din portofoliul Tesla si este acum disponibil pentru toti romanii prin intermediul Teslounge. Autonomia generoasa de 567 de kilometri este un mare plus, viteza maxima este de 261 km/h, pe cand sprintul pana la 100 km/h se face in numai 3.3 secunde.

Model Y este fratele mai mare al modelului 3 si asigura o autonomie de 480 kilometri, viteza sa maxima fiind de 241 km/h, iar sprintul pana la 100 kmh/ se face in 3.7 secunde. Pentru familii este dedicat Model X, un autoturism foarte spatios, care asigura o autonomie de pana la 547 kilometri, viteza maxima de 262 km/h, iar sprintul pana la 100 km/h se face in 2.6 secunde. In schimb, cei care isi doresc performante maxime se pot orienta catre Model S care propune o autonomie de 837 kilometri, viteza sa maxima este de 322 km/h, iar pentru a ajunge la 100 km/h are nevoie de doar 2.1 secunde.

Toate autoturismele Tesla sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie care fac viata soferilor mult mai placuta. Navigarea in regim de pilot automat este unul dintre plusuri care presupune ca Teslaofera asistenta de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada. In plus, masina poate fi chemata in locul indicat, lucru util in nenumarate contexte, iar parcarea automata este un mare plus pentru nenumarate persoane, la fel si schimbarea automata a benzilor.

Tesla aduce mai multa siguranta in trafic datorita sistemelor de securitate incorporate, asigurand protectie la impact frontal datorita faptului ca zonele de deformare controlata pot absorbi energia transferata in timpul impactului. Protectia la impact lateral este posibila datorita imbinarii dintre montantul central si structurii de bare de sustinere care pot absorbi energia, iar pentru ca setul de baterii este montat sub podea duce la scaderea semnificativa a riscului de rasturnare.

Singura reprezentanta Tesla din Romania propune solutii foarte avantajoase de finantare pentru persoanele juridice care se pot orienta atat catre leasingul financiar, cat si cel operational. Acesta din urma presupune ca orice client sa plateasca dreptul de a folosi masina Tesla preferata pentru o anumita perioada de timp, mai lunga sau mai scurta, in functie de preferinte. Indiferent de optiunea preferata, Teslounge ofera sprijin deplin, iar pentru orice client este mai simplu sa aleaga un model Tesla.

Mai mult, toate masinile din portofoliul Tesla disponibile prin intermediul Teslounge sunt eligibile programului Rabla Plus, astfel incat pot beneficia de o subventie in valoare de 45.000 de lei oferita de statul roman. Acestei sume se adauga si reducerea de 7.500 de lei datorita programului Rabla Clasic, ceea ce face ca orice masina Tesla sa poate fi achizitionata la un discount generos de peste 10.000 de euro. Bucurati-va de sprijin deplin cu pregatirea tuturor documentelor necesare la Teslounge si evitati birocratia! Vino in reprezentanta Tesla Romania unde veti avea parte de servicii complete de inalta calitate.

Din aceiași categorie

Back to top button