Vanatoarea continua

Codrut este fiu de vanator si, ca orice baiat, isi doreste sa fie alaturi de tatal sau. Insa, deseori, acesta pelaca la vanatoare, iar Codrut este prea mic pentru a fi luat in padure. Astfel, copilul ramane acasa cu mama sa. Desi este un pusti rasfatat si are multe jucarii, acesta nu se mai multumeste cu calutii din plastic si ursii de plus. Isi doreste o experienta devarata de vanatoare, precum cea a tatalui sau.

Vanzand comportamentul fiului sau, din ultimul timp, tatal lui Codrut s-a gandit sa ii faca o surpriza si sa organizeze o expeditite de vanatoare virtuala, pentru siguranta sa.

A auzt de site-ul Hepy.ro, un loc care detine o mutime de jocuri online care se pot juca in mod gratuit si a decis sa caute jocuri cu impuscaturi distractive pe hepy pentru a reduce supararea fiului sau.

Norocul i-a suras, deoarece site-ul hepy.ro detine mai mult de o duzina de jocuri cu impuscaturi si vanatoare, care il asteptau pe Codrut ca sa isi inceapa aventura. Fiind un parinte responsabil, tatal lui Codrut a testat personal jocurile, iar, dupa ce s-a asigurat ca totul este in regula, l-a lasat si pe fiul sau sa incerce sa se joace.

Acesta a devenit expert, intr-un timp foarte scurt, si, in mai putin de o luna, Codrut si tatal sau organizau expeditii complexe de vanatoare virtuala.

Printre jocurile lor preferate cu impuscaturi se numara Animal hunter 3D, Vanatoare de cerbi rapizi, Hunting Season si Lunetist in Jurassic.

Acestea sunt jocurile care ii fascineaza cel mai mult, deoarece implica activitatea pe care familia lor o practica de sute de ani, si anume vanatoarea.

Jocurie de pe hepy.ro sunt foarte educative si non violente, deoarece chiar si cele cu impuscaturi prezinta scenariul in asa fel incat nimic nu este tragic sau violent, ci mai degraba comic. De exemplu la Season Hunting, cand jucatorul impusca cerbii si imereste tinta, se va auzi un claxon comic de clown, pentru a-i distrage pe copii de la ideea de impuscatura adevarata.

De asemenea, tot pe acest site, copiii pot gasi o varietate foarte mare de jocuri online, precum puzzle-uri, ghicitori, jocuri de bucatarie, jocuri cu Barbie, jocuri lego online sau jocuri de constuit cladiri online. Chiar si clasicul joc Tetris se regaseste in multitudinea de jocuri Hepy.

Site-ul a fost recomandat de mai multe ori de catre parinti, deoarece jocurile de pe site-ul lor sunt forma de divertisment pe care o prefera copiii din ziua de astazi.

Din aceiași categorie

Close
Close