Casa-Amanet.com cumpara argint, iar tu iti tii lampa veche ascunsa in pod

Daca aurul si platina simbolizeaza bogatia, argintul impune respect. Este suficient sa privesti firele de argint din parul mamei iubitoare sau al tatalui, la aparitia carora esti incredintat ca ai contribuit direct, sa iubesti argintul acela!

Parul alb al mamei merita dezmierdat, fiindca a strans in el atat de multa iubire, jertfire si experienta de viata.

Fascinante sunt sclipirile acelea ale turturilor de gheata aflate in lumina stradala, stelele pe cer, luna rasfrangandu-se in oglinda lacului, tot ceea ce scanteiaza in vazduh sau sub pasii nostri!

Argintul se spune ca are capacitatea de a nu permite microbilor sa se inmulteasca sau sa se transfere, de aceea in trecut, la impartasanie erau utilizate lingurite si potire din argint.

O lampa de argint ofera o lumina de poveste dupa care tanjesc multi oameni. Ea are capacitatea de a invalui fascicolele de lumina in stralucire. O rochie argintie metalizata, pe un trup de sirena face minuni.

Multimea nu isi va putea lua ochii usor de la o asemenea imagine.

Zilele de iarna sunt iubite de copii datorita notei dominante argintii pe care o afiseaza in sate si orase, in munti, dealuri, delte si campii.

Brazii arginti sunt cei mai scumpi arbori si au o eleganta care lipseste altor copaci. Fiindca ne place sa fim in ton cu anotimpul, ne-am obisnuit sa purtam bijuteriile din argint iarna si pe cele din aur vara, sa concureze razele solare.

Frumoase sunt bratarile din argint, inelele din argint, cerceii si lantisoarele din argint! Exista insa si brose din argint, stilouri din argint, lampi de argint si tacamuri din argint.

Ele innobileaza urechea, degetele sau mana care le poarta.

Si peste piesele din argint se asaza patina timpului si obiectele respective au nevoie de o curatare speciala. Asa, ne trezim ca uitam in pod o lampa de argint, un ceainic sau un ibric, desi ne-ar putea bucura privirile in continuare. 1 kilogram de argint inseamna o gramada de bani, daca incercam sa il vindem aici https://www.casa-amanet.com/cumparamargint, adica la Casa-amanet.com, cel mai onest cumparator de obiecte valoroase de la cetateni.

Preturile sunt afisate la vedere si pot fi comparate cu cotatiile facute de principalele banci. Pretul argintului oscileaza in functie de calitatea lui, dupa cum urmeaza:

-un kilogram de argint de 800 valoreaza 1200 de lei

– pentru un kilogram de argint de 925 clientii primesc 1500 de lei

-aceeasi cantitate de argint de 950 de lei costa cu 100 de lei mai mult, adica 1 600 de lei

-obiectele din argint 999 care cantaresc un kilogram valoreaza conform simulatorului de pe Casa-amanet.com 1750 de lei.

Uite de ce te sfatuiesc sa scoti de la pastrare toata argintaria si sa o vinzi, ca sa investesti banii!

Sigur, esti libera/liber sa ii investesti in fericirea ta si a celor dragi, numai sa nu le arunci de colo colo. Am vazut mii de fragmente din argint luate dintr-o parte si puse in alta si tare ma tem ca cineva va sfarsi prin a le arunca la cos, iar de aici vor ajunge in tomberon. Ce inseamna asta? Ca pui banii pentru care au muncit din greu ai tai la gunoi. Este pacat de efortul parintilor, bunicilor sa iti lase ceva de pret!

Casa de amanet pe care ti-am prezentat-o de curand primeste argint sub toate formele, adica:

-bijuterii care arata perfect, indiferent de forma, marimea si culoarea lor.

-monede din argint

-cercei desperecheati din argint, fragmente din lantisoare, inele strambe.

-obiecte din argint, incepand cu ceainice, ibrice, tacamuri, fructiere si tavi.

In cazul in care pretuiesti aceste valori si nu te induri sa le pierzi, dar ai nevoie urgenta de bani, amaneteaza-le!

Uite, daca duci obiecte in valoare de 1 000 de lei si le lasi o luna la casa de amanet, ele vor fi pastrate in conditii maxime de securitate si la termenul stabilit tu va trebui sa inapoiezi numai 1090 de lei. Te-ai gandit ca ai de dat aproape 1 500 de lei, nu este asa?

Aceasta nu este o banca, ci o casa de amanet onesta, care are ca scop principal sa ajute financiar oamenii aflati in impas, de aceea a simplificat si accesul la imprumut, ofera cele mai mari preturi de pe piata si incaseaza cele mai mici comisioane cotidiene.

Serviciile ei s-au diversificat atat de mult ca sa corespunda nevoilor clientilor si sa le ofere posibilitatea de a obtine o suma celor care poseda:

-aur, platina si argint in diferite forme

-diamante

-ceasuri de lux

-autoturisme si autoutilitare

-electrocasnice si echipamente it

-tablouri valoroase.

Ce spui de asta? Sper ca ai incredere deplina in Casa-amanet.com, fiindca poseda toate certificarile iso si toate preturile  si comisioanele sunt afisate pe site.

Mii de clienti sunt extrem de multumiti si colaboreaza de mult timp cu aceasta institutie. Si tu ai de ales. Fie vinzi valorile pe care le ai, fie le amanetezi, le rascumperi si le folosesti asa de cate ori ai nevoie.

Din aceiași categorie

Close
Close