Televiziunea publică (TVR) din România reintroduce emisiunea educativă după închiderea școlilor din cauza coronavirusului

Televiziunea publică din România TVR a decis să reintroduca emisiunea educațională „Telescoala” în programul său, după ce autoritățile au închis școlile din țară pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Emisiunea va reveni pe 16 martie după o pauză de aproximativ 40 de ani, a informat site-ul de stiri, ZiaruldeBucuresti.ro. Cursurile pot fi vizionate atât pe canalul TVR 2, cât și online – pe canalul YouTube TVR și pe site-ul tvr.ro.

„Având în vedere că instituțiile de învățământ din România au fost închise pe fondul crizei COVID-19, Televiziunea Română vrea să ofere elevilor care se pregătesc pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, posibilitatea de a fi la curent cu subiectele educaționale”, a declarat TVR într-o presă eliberare.

Emisiunea educaționala va include cursuri de limbă romana și matematică, precum și cursuri de biologie, chimie, fizică, istorie și geografie. Profesorii cu experiență în predarea cursurilor online vor susține cursurile în Studioul TVR 4. Vor folosi manuale aprobate de Ministerul Educației.

 

Poate te interesează și: Top cele mai bune extensii Google Chrome pentru Web Developeri

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close