Sandale cu toc înalt

Sandale cu toc inalt … le adori probabil, mai mult decât orice alte incaltari. Acestea sunt sexy, deschise și subtiaza picorul. Sunt pantofi eleganți pentru orice ocazie. Ele pot fi incaltate la tinute elegante sau casual. Sandalele au versatilitatea de a merge si ziua si  seara. Creeaza frumusețe pentru orice tinuă și oferă un aspect superb.

Singurele cerințe în purtarea  unor sandale cu toc  înalt  sunt alegerea înălțimii corespunzătoare a stilului și a tocului. Nu orice  sandala este pentru fiecare tinuta. Ca orice altceva, există un timp și un loc pentru fiecare stil de sandale. De exemplu, nu ați purta sandale stralucitoare si cu toc inalt la o întâlnire de birou? sau purtați sandale din satin la un gratar?

Cum alegem sandalele cu toc?

Mai întâi ar trebui să ne uităm la înălțimea tocului. Ce înălțime a tocului te face să te simți confortabil? Poti sa te descurci cu un toc de 8 cm sau mai mare? Cele mai multe sandale cu toc mai mari incep de la 8 la 14 cm, care este inaltimea buna?

Acordați-vă propriul gust și stil personal. Știți ce vă place și ce funcționează cel mai bine asupra dvs. Gândiți-vă la tipul și forma piciorului. Sandaua dvs. ar trebui să fie, de asemenea, eleganta și confortabila. Sandalele de avangardă pot fi puțin peste trendul  hainelor dvs. și, de obicei, acesti pantofi sunt destul de uimitori, dar greu de purtat. Atunci când pantofii sunt greu de purtat, aceștia sunt de obicei incomod.

Gleznele joacă un rol major în aspectul sandalelor. Dacă aveți glezne groase, o sandală înaltă poate să nu fie pentru tine. Sandalele, mai ales cu șireturi, vor accentua această zonă. Un pantof taiat mai jos este mai flatat daca gleznele sunt largi. Fiți conștienți de materialele din care este fabricată sandala. Unele țesături nu se muleaza pe fiecare picior.

Panza și cauciucul nu sunt atât de plăcute pentru toată lumea. Canvasul tinde să imprime structura piciorului și cauciucul face picioarele să pară voluminoase. Amintiți-vă că niciun pantof nu este pentru toată lumea.

Există birouri în care sandalele sunt împotriva codului de îmbrăcăminte. Cred că, atâta timp cât nu sunt tipul de sandale pe care l-ai purta cu o rochie de seară, o sandală poate fi bună pentru muncă.

Sandale de toc inalt pot furniza rafinament și eleganță. Cu toate acestea, dacă purtați greșit o pereche de tocuri înalte, puteți crea o problemă . Incomod, nepotrivit, dur și pur și simplu greșit.

Câteva sfaturi înainte de a decide asupra sandalelor pe care ti le doresti. Asigurați-vă că acestea funcționează bine în garderoba dvs., nu sunt inalte pentru dvs. și puteți merge în ele. Ele pot arăta grozav pe picior, dar odată ce încercați să mergeți în ele, intotdeauna exersati mersul în sandalele înalte în magazin și acasă.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close