Pareri despre Libertate.init() direct de la freelancerii care le-au trecut pragul

„Vreau să am libertatea timpului, eu așa funcționez” – interviu cu Cristian Roșu După cinci ani de programator angajat Cristian Roșu a trecut prin programul de mentorat al celor de la Libertate.init() și a reușit astfel să fie liber și independent în muncă. Avea nevoie de asta, îi place ceea ce face, dar nu se putea acomoda cu programul forțat de la birou. Mai mult decât atât, Cristian este foarte sigur pe el, atât de sigur încât atunci când a avut trei oferte pe masă, a refuzat o ofertă de 7000 euro/lună.

”Am refuzat o ofertă de 7 000 euro/lună,  fiindcă nu îmi plăcea proiectul și mă bucuram de această libertate de alegere nu doar din punct de vedere al timpului cât și al proiectului pe care urma să lucrez.”

Când am intrat în programul lui Raul și al lui Cristi, Libertate.init(), lucram deja ca freelancer pentru un proiect primit prin recomandare. Eram part-time freelancer și nu știam cum stă treaba în această zonă, dar îmi plăcea și îmi doream să continui să lucrez așa, la nivel full-time. Am încercat pe cont propriu, dar am  dat de tot felul de clienți aiurea și cumva mi s-a luat rapid de toată această idee de freelancing. Sunt convins că nu sunt singurul în această situație.

Programul de mentorat în IT, al celor de la Libertate.init() vine ca o mănușă, vine cu o structură clară, precizie, informații reale și valoroase, susținere și îndrumare. Este un întreg proces de creștere personală cu rezultate în zona profesională. Pentru mine a fost exact ceea ce îmi lipsea și a fost exact ceea ce aveam nevoie.

La scurt timp după finalizarea programului, în doar o săptămână am avut trei oferte pe masă. Astfel aveam de ales între trei oferte și trei sume diferite. Cea mai mare de 7 000 euro/lună, am refuzat-o fiindcă nu îmi plăcea proiectul și mă bucuram de această libertate de alegere nu doar din punct de vedere al timpului cât și al proiectului pe care urma să lucrez. Am acceptat o ofertă puțin peste 6 000 euro, lucrez la ea relaxat și în libertatea de care am nevoie.  

Cred că freelancing-ul nu e pentru toată lumea, dar pentru mine este exact ceea ce aveam nevoie. Planurile mele de viitor sunt mărețe, iar freelancing-ul este doar primul pas.” 

Pe canalul de Youtube, al lui Raul Pop, unul dintre fondatorii Libertate.init(), poți urmări discuția față în față dintre ei și Cristian, iar dacă ești programator cu experiență și cauți creștere sănătoasă, nu ezita să stai de vorbă cu ei. Lasă-le un mesaj aici, suntem siguri că vei avea parte de o dezvoltare perfectă pentru tine.

Din aceiași categorie

Close
Close