Pandemia si beneficiile unui mediu curat

Pandemia de coronavirus, care actualmente a pus la pamant intreg globul, poate avea si beneficii neasteptate mai ales pentru natura. Acum planeta noastre reuseste sa “ ia o gura de aer curat” care vine in ajutorul luptei pentru schimbarile climatice si asta pentru ca indisponibilitatea muncitorilor este o obligatie. 

Urmarile cauzate de virusul COVID-19

Aproximativ toate fabricile si companiile au fost inchise, iar acum strazile sunt goale, prin parcuri nu mai auzit niciun strigat sau raset de copil, toate acestea ca urmare a masurilor luate de catre autoritati, pentru a opri raspandirea coronavirusului si pentru a limita posibilele infectari. Astazi stam in case, izolati in speranta ca exista o urma de scapare din toata aceasta nebunie. Insa, izolarea acesta vine la pachet cu necesitatea realizarii unei curatenii generale, atat in casele noastre, cat si in mediul inconjurator. 

Este foarte important ca aceasta curatenie sa fie realizata pentru ca sanatatea noastra este pe primul loc, in egala masura cu respectarea normelor de igiena recomandate de OMS, pentru a scurta perioada de lockdown si mai ales pentru a proteja peroanele cu varsta de peste 65 de ani si pe cele cu boli cronice, intrucat sunt cei mai predispusi la contactarea acestui virus periculos, care in cazul multor persoane poate fi letal. 

Pentru realizarea acestor servicii este recomandat sa apelam la o firma de curatenie, care se ocupa intru-totul de tot ceea ce inseamna curatenie generala. De exemplu firma de curatenie din Bucuresti Dust Busters, ofera servicii de curatenie in Bucuresti, la cele mai inalte standarde.

Servicii de curatenie – Dust Busters

Firma este specializata in prestarea urmatoarelor tipuri de servicii de curatenie:

  • Servicii de curatenie la domiciliu;
  • Servicii de curatenie in spatii de birouri;
  • Servicii de curatenie in spatii industriale;
  • Servicii de curatenie in spatii comerciale;
  • Servicii de curatenie dupa constructor;
  • Servicii de curatenie in scari de bloc si in zonele publice.

Aceste servicii de curatenie generala sunt recomandate, atat la domiciliu, cat si in mediile contagioase din spatiul publice cum ar fi transportul in comun, sau in spitale. 

Avand in vedere faptul ca se circula foarte mult cu mijlocul de transport in comun, dezinfectia este absolut necesara, si chiar obligatorie. Acelasi lucru este valabil si in spitale, mai ales ca cazurile s-au inmultit, iar virusul trebuie distrus cu orice pret, pentru a putea reveni la o viata normala.

De asemenea, curatenia in apartament este absolut necesara, mai ales ca acum petreceti aproximativ 80% din timp in casa, fapt pentru care praful se depune mult mai rapid si mai usor. 

Pentru a beneficia de servicii de calitate si de o curatenie impecabile, realizata cu responsabilitate cu atentie, recomandam sa apelati serviciile firmei de curatenie Dust Busters care detine o vasta experienta in acest domeniu. De asemenea, este prima companie care ofera posibilitatea de a urmari live intreg procesul de curatenie chiar de pe telefonul, sau tableta dumneavoastra. In egala masura aveti dreptul de a cere inregistrarile in termen de 7 zile. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul oficial al firmei noastre www.dustbusters.ro 

Din aceiași categorie

Back to top button