De ce să cumperi piese auto din dezmembrări?

Piese auto din dezmembrări

Mulți români consideră mașina ca fiind a doua casă. Să ai mașină costă mult, și asta nu doar în România, ci în întreaga lume. Pe lângă banii pe care îi dai pentru a cumpăra mașina mai este nevoie și de schimbat piese auto când acestea se uzează prea mult, inspecţie tehnică (ITP), rovinietă, asigurare auto. Toate acestea trebuie făcute anual.

Românilor le place să se deplaseze cu mașină, și asta nu se vede doar pe stradă, ci și în fața blocului, când nu mai este nici un loc de parcare liber. Asta în cazul în care există spațiu de parcare amenajat, în caz contrar proprietarii de mașini sunt nevoiți să parcheze pe unde apucă, mai exact pe trotuar.

Foarte mulți tineri dă de permis la vârsta de 18 ani după care parinții le cumpără o mașină second hand. Nu consider că este ceva grești să cumperi mașină second hand dacă aceasta din punct de vedere mecanic merge foarte bine. Contează și aspectul estetic, dar nu atât de mult ca partea mecanică.

Și eu prima mașină Ford pe care am avut-o a fost second hand. Pot spune că am fost unul dintre norocoși și am cumpărat o mașină bună, fără să aibă kilometri dați înapoi sau accidente.

Cei mai mulți dintre români cumpără piese auto Ford din dezmembrări. Probabil dacă nu ai mașină, te întrebi deja dar de ce să cumperi piese auto vechi când poți cumpăra piese auto noi?

Așa credeam și eu până să am prima mea mașină și alternatorul nu mai funcționa în parametrii normali. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să duc mașina la un service autorizat. Abia atunci am aflat cât costă un alternator nou plus manopera mecanicului.

Norocul meu a fost că mecanicul accepta să lucreze și cu piese cumpărate de client din altă parte și el doar lua banii pe manoperă, așa am ajuns să cumpăr alternator din dezmembrari auto de pe site-ul dezmembrari-piese-auto.ro.

Alternator din dezmembrari

7 Motive pentru care susțin cumpărarea pieselor auto din dezmembrări:

• piese auto originale

De ce să cumperi piese mai ieftine de la altă marcă de mașină cât poți cumpăra piese originale pentru mașina ta?

Piesele din dezmembrări auto sunt originale și poți alege până și anul când aceasta a fost fabricată.

• prețul este mult mai avantajos

Să cumperi piese auto din dezmembrări nu înseamă neapărat că nu ai bani, ci doar că vrei să economisești. Multe piese din dezmembrări sunt aproape noi.

• piesele auto din dezmembrări sunt testate și îngrijite

Pe site-ul dezmembrari-piese-auto.ro vei găsi doar piese auto verificate și bune de funcționare.

• piesele auto se vând doar cu factură și garanție

Este important atunci când cumperi piese auto să primești factură și mai ales garanție. Și o piesă auto veche poate beneficia de garanție.

• stoc actualizat mereu

Un lucru foarte bun pentru clienți este faptul că stocul este mereu actualizat, nu trebuie să aștepti o perioadă lungă de timp ca piesa auto de care ai nevoie să fie disponibilă pe site.

• săptămânal sunt dezmembrate 10 mașini

Piesele auto pe care le găsești pe site de cumpărat au fost demontate de pe mașini care au fost avariate. La vânzare au fost puse doar piesele auto rămase intacte.

Sau piesele auto mai pot proveni de la mașini care nu au mai putut fi înmatriculate, din diferite motive.

• dacă nu ești mulțumit poți returna piesele cumpărate

Nu ești mulțumit de piesele auto din dezmembrări? Primești banii înapoi! Pe site-ul lor găsești condițiile în care poți returna piesele auto cumpărate.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close