De ce să cumpărăm îmbrăcăminte bebeluși de la Caro Kids?

Îmbrăcăminte bebeluși online

Să fii părinte nu este o sarcină ușoară, responsabilitatea este una destul de mare. Înclin să cred că cu toții ne dorim ce este mai bun pentru copilul nostru, fie că ne referim la educație, hrană, produse pentru îngrijirea personală, cărucior sau îmbrăcăminte bebeluși.

În articolul de astăzi vreau să vă prezint câteva motive pentru care consider eu că merită să cumpărăm haine bebeluși de la Caro Kids.

7 motive pentru care merită să cumperi îmbrăcăminte bebeluși de la Caro Kids

haine bebelusi online

îmbrăcămintea pentru bebeluși este din bumbac

Primul aspect de care ar trebui să țină cont orice părinte este materialul din care este realizată îmbrăcămintea pentru bebeluși. Sfatul meu este să eviți materialele sintetice deoarece creează un disconfort major bebelușului datorită faptului că țesătura irită pielea și duce la apariția alergiilor.

Bumbacul este un material prietenos cu pielea dar și cu mediul înconjurător. Mai bine dai un ban în plus dar cumperi îmbrăcăminte pentru bebeluși de calitate și confortabilă.

cupon de reducere 10%

Orice reducere contează, așadar dacă te abonezi la newsletter primești 10% reducere la comandă. Eu zic că este o ofertă bună, de care trebuie să profiți și tu.

poți returna produsele în termen de 14 zile

Un alt aspect de care ar bine să ții cont este returul produselor. Cumpără îmbrăcăminte pentru bebeluși doar de pe site-uri care oferă retur în cazul în care mărimea nu se potrivește sau calitatea este îndoielnică.

La Caro Kids poți retura produsele cumpărate, fără să justifici cauza, condiția este ca produsele cumpărate să nu fie purtate, să fie trimise înapoi în ambalaj original.

Față de alte magazine online, banii îi vei primi înapoi în 24 de ore, spre deosebire de alte magazine care virează banii înapoi la client în termen de 30 de zile lucrătoare.

livrarea este gratuită la comenzi care depășesc suma de 200 de lei

Dacă dorești să cumperi mai multe hainuțe pentru bebeluși, beneficiezi și de transport gratuit. Dacă comanda ta nu depășește suma de 200 de lei, transportul costă 25 de lei.

Eu zic că tot e bine, având în vedere prețurile mici. Plata se face la primirea coletului.

• prețuri mici la îmbrăcăminte bebeluși

Prețurile pornesc de la 16 lei și urcă doar până la 150 de lei. Eu zic că prețurile sunt mici, în comparație cu ce oferă.

Îmbrăcămintea pentru bebeluși este frumoasă, confortabilă și calitativă.

• reduceri de preț

Mereu mi-a plăcut să cumpăr la reducere și nu îmi este rușine să recunosc. Până la urmă, de ce să nu economisesc bani, dacă o pot face?

Cu banii economisiţi mai pot cumpăra o hainuță frumoasă pentru bebeluș.

• ai găsit mai ieftin în altă parte? 

Dacă ai găsit îmbrăcăminte mai ieftină în altă parte Caro Kids îți oferă preț special. Opțiunea asta nu am mai văzut-o pe alte magazine online.

Asta denotă că pun preț pe clienți și pe serviciile oferite.

Ai grijă de copilul tău și oferă-i îmbrăcăminte confortabilă și frumoasă! Intră pe site-ul carokids.ro și descoperă întreaga gamă de hainuțe la preț mic.

Din aceiași categorie

Close
Close