De ce să apelezi la Case Mexi pentru o casă pe structură metalică?

Întotdeauna mi-am dorit să locuiesc la casă. Până acum dorința nu mi s-a îndeplinit. Poate, într-o zi, visul meu va deveni realitate. În această viață totul este posibil, chiar să-ți construiești o casă cu o calitate deosebită și un preț excepțional.

Am aflat și eu acest lucru de curând. Mereu am avut impresia că, pentru a-ți construi o casă este nevoie de bani mulți, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa. În prezent, putem beneficia de proiecte de casă ieftine și de cea mai bună calitate. Totul este posibil datorită celor de la Case Mexi.

Nu am crezut că cei de la Case Mexi îți pot îndeplini visul la un preț avantajos, într-un timp mai scurt decât îți poți închipui. Dar m-am convins de faptul că acest lucru este cât se poate de adevărat când m-am uitat la portofoliul lor.

Specialiștii Mexi sunt producători de structuri metalice ușoare pentru diverse utilizări: construcții case, hale industriale, spații depozitare, săli evenimente.

Casele Mexi sunt perfecte pentru cei care își doresc să se mute într-o casă nouă, modernă. Casele Mexi îți dau posibilitatea să visezi la căminul ideal, la o grădină mică, la casă cu curte în față. Casele Mexi te scapă de spațiul insuficient din apartament. Îți arată ce înseamnă să trăiești având parte de tot confortul necesar.

Nu am crezut niciodată că un proiect de casă se poate mula pe dorințele și cerințele unei persoane. Dar părerea mea s-a schimbat când am constatat cum arată Casele Mexi și avantajele pe care acestea le oferă.

Proiectele pot fi modificate conform cerințelor clientului, pentru ca acesta să aibă parte de confort, siguranță și cea mai bună calitate. În plus, Casele Mexi sunt case pe structură metalică ce pot fi plătite în rate simplu și rapid, fără avans, cu creditare la 30 ani.

Și asta nu e tot.  În trei luni de zile, o casă Mexi este gata la cheie. Structura metalică se execută mult mai rapid decât cea clasică. Profilele sunt etichetate, iar preasamblarea lor se face foarte și simplu și rapid.

Planșeele casei sunt rigide, locuința este una foarte spațioasă. Suprafețele utile sunt mult mai mari decât în cazul unei case pe structură clasică. Sunt cu 10% mai mari. Acesta este un avantaj care merită luat în considerare.

De asemenea, o casă Mexi este o investiție înțeleaptă. Are o rezistență sporită la cutremure, la vânturi puternice, la fulgere, fiindcă are o greutate scăzută și un grad ridicat de elasticitate. Structura unei astfel de case se mișcă foarte puțin în cazul unei astfel de calamități naturale.

Conceptul caselor Mexi este unul unic, iar calitatea superioară. O construcție cu pereți de tip Mexi dispune de un coeficient termic superior. O casă Mexi pierde foarte puțină căldură față de o construcție din cărămidă tencuită pe ambele părți și termoizolată cu polistiren. În plus, și izolația fonică este excepțională. Aceasta fiind realizată cu vată minerală.

Folosind tehnologia de ultimă oră, specialiștii Mexi reușesc să pună la dispoziția clienților săi, construcții pe structură metalică de o calitate excepțională. Fiindcă beneficiază de precizie milimetrică, se obțin suprafețe perfect drepte, cu unghiuri de 90 de grade. Nu există grinzi și stâlpi inestetici, spațiile deschise sunt mult mai mari, arhitectura casei nefiind deloc afectată.

Având în vedere că structura metalică este una ușoară, costurile de construcție sunt reduse. Atunci când se începe construirea casei, se face un calcul exact al materialelor necesare, și nu se mai face risipă de materiale.

Structura metalică Mexi este prefabricată, iar acest lucru permite montarea în orice anotimp. Sistemele uscate de construcție constituie un mare avantaj. Spre deosebire de acestea, sistemele clasice necesită temperaturi ridicate. O construcție care se bazează pe un sistem clasic, nu poate fi executată pe timp de iarnă, atunci când temperaturile sunt scăzute.

Fundația caselor Mexi este redusă, deoarece structurile metalice sunt foarte ușoare. Prin urmare, și costurile sunt reduse.

După cum spuneam la începutul articolului, în viață este posibil să-ți construiești o casă la un preț excepțional și o calitate deosebită. Asta au descoperit toți cei care au apelat la specialiștii Mexi pentru a le construi o casă.

Cu Case Mexi visul unui cămin devine în scurt timp realitate. Intrați pe CaseMexi.ro și aflați care sunt etapele îndeplinirii acestui minunat vis.

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close