Care este cea mai buna solutie de inchirieri masini in Otopeni?

Tocmai te-ai intors din strainatate si ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi in voie pe toata durata sederii tale in tara? Ei bine, serviciile de inchirieri masini in Otopeni iti ofera cea mai buna solutie. In maximum 3 ore de la solicitare, poti avea la dispozitie autoturismul dorit. In functie de categoria preferata, ai posibilitatea sa optezi pentru clasa economy, SUV si 4×4, luxury sau microbuze 8+1 locuri.

Indiferent de motivele apelarii la inchirieri masini Otopeni, la focusrent.ro vei beneficia de transparenta totala in ceea ce priveste preturile si nu vei avea surpriza neplacuta a costurilor ascunse. Plaseaza o rezervare fie online, fie prin intermediul call-centerului disponibil 24/7. Preluarea va fi prompta, iar daca esti in sau din Bucuresti, in numai 3 ore de la confirmarea rezervarii, masina iti va fi livrata gratuit.

Daca ai indoieli cu privire la vechimea autoturismului cu care va trebui sa te deplasezi, agentia iti ofera garantia ca vei conduce o masina care nu este mai veche de 5 ani. Asadar, atat tu, cat si cei care vor calatori impreuna cu tine veti fi in totala siguranta, fara a va confrunta cu situatii nedorite.

Alege varianta potrivita nevoilor tale

Serviciul de inchirieri masini in Otopeni vine cu propuneri pentru rezervari de scurta durata, pe termen lung sau pentru inchirieri microbuze. In cazul in care ai nevoie rapid de o masina pentru o zi sau o perioada mai lunga, ia legatura cu personalul agentiei si alege din oferta marca pe care o preferi.

Inchiriaza pe termen scurt

Vrei sa pleci intr-o vacanta sau esti invitat la un eveniment special la care vrei sa iti faci o aparitie apreciata? Ai de rezolvat niste probleme stringente si un autoturism te-ar ajuta sa salvezi timp pretios si sa economisesti bani? Cauta in oferta serviciului de inchirieri masini in Otopeni de scurta sau lunga durata si vei gasi modele incepand de la categoria economy la SUV-uri si pana la clasa luxury. Spre exemplu, poti alege dintre Dacia Logan, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz A klasse, Dacia Duster si BMW X5.

Profita de avantajele aduse de o inchiriere pe termen lung

Perioada minima de inchiriere a unei masini este de o zi. Pe termen lung, insa, conditiile se schimba, avand nenumarate alte beneficii financiare, fiscale si de mentenanta. Daca ai o companie, te poti bucura de solutii optime si complete pentru finantarea, achizitionarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor pe care le vei avea in folosinta.

Obtine deductibilitate fiscala integrala a TVA-ului si administreaza inteligent resursele financiare ale firmei tale. Autovehiculele inchiriate nu vor fi inregistrate in patrimoniul tau, iar activitatile de mentenanta si administrare ale parcului auto ies de sub responsabilitatea companiei tale, firma de inchirieri asigurand mentenanta completa.

inchirieri masini otopeni
inchirieri masini otopeni

Descopera flexibilitatea in miscare oferita de un microbuz

Sarbatorile, evenimentele, intalnirile de teambuilding sau excursiile in grup sunt un prilej in plus de socializare, iar asigurarea unui mijloc de transport incapator este esentiala pentru o organizare impecabila. Serviciul de inchirieri masini in Otopeni pune la dispozitie si varianta de microbuze cu doua modele foarte populare: VW Transporter si Mercedes Vito, ambele reprezentand alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un microbuz de tip 8+1. Pentru un grup de pana la 9 persoane, transportul va fi asigurat in cele mai bune conditii de confort si siguranta, iar costurile reduse constituie un avantaj de nerefuzat.

Opteaza pentru inchirieri masini Otopeni ori de cate ori pui la cale o excursie cu prietenii sau atunci cand ai de rezolvat urgent anumite sarcini.

Din aceiași categorie

Back to top button