3 motive NEASTEPTATE pentru care trebuie sa ai o casa in centrul orasului si nu la periferie

Daca esti in cautarea unui spatiu de construit ori ai optiunea de a cumpara o casa la cheie, trebuie sa gasesti imediat avantajele care te vor convinge sa faci alegerea corecta. Piata imobiliarelor este in plina dezvoltare, motiv pentru care nu trebuie sa ratezi nicio oportunitate.

Multi oameni se orienteaza catre noile cartiere rezidentiale ce se construiesc la periferia marilor orase si care atrag cumparatorii printr-o varietate de caracteristici – de la finisaje ale casei, la facilitati de siguranta si confort ale intregului cartier. Locatia pare sa fie, in egala masura, o modalitate de a atrage clienti, intrucat dezvoltatorii promit aer proaspat si mereu curat, spatii verzi si locuri de recreere, pe care risti sa nu le ai daca locuiesti in oras. Surprinzator sau nu, poti gasi o serie de avantaje neasteptate daca alegi sa ramai in inima orasului.

Afla din acest articol cele mai atractive 3 motive ca sa cumperi o casa in oras:

1. Fie ca ai la dispozitie un intreg teren pe care sa contruiesti casa visurilor tale ori ai deja un imobil mostenit ori cumparat in oras, pe care iti permiti logistic si financiar sa il renovezi, poti apela la servicii de arhitectura pentru case astfel incat sa obtii rezultatul mult dorit. Casele pe care le construiesti in oras trebuie sa respecte normele urbanistice, dar si specificul cartierului. Astfel, daca gasesti o casa traditionala, o poti transforma fara prea mult efort intr-o locuinta primitoare si atragatoare, ce evoca totodata nostalgia vremurilor in care arhitectura caselor imbina elemente uluitoare de detaliu specifice secolelor trecute. Acesta reprezinta un avantaj considerabil fata de casele noi, cu fatade identice si niciun element decorativ specific.

2. Un avantaj practic si care se va dovedi cu adevarat util in timp este constructia casei dupa bunul plac, nu doar la exterior, ci si in ceea ce priveste dotarile si design-ul interior. Indiferent de cate camere sau dormitoare iti sunt de folos, cere ajutorul expertilor de pe https://www.case-frumoase.ro/case-cu-3-dormitoare/ , ca sa gasesti cea mai buna optiune pentru casa ta. Poti reduce spatiul de gradina, daca alegi sa ridici o anexa ori poti delimita interiorul pentru a obtine compartimentarea in 2, 3 sau 4 camere. In interiorul orasului, curtile caselor sunt, de obicei, mult mai mari, lasandu-ti libertatea de a construi si renova asa cum ai visat dintotdeauna.

3. Gandindu-te la motivele mult mai practice ale unei asemenea alegeri, poti fi usor convins de o asemenea optiune. In primul rand, atat tu, cat si familia ta veti avea, in timp, access la institutii de invatamant, spitale, universitatii, la locuri de recreare si magazine. Daca acum toate acestea ti se pot parea motive insuficiente, in timp isi pot dovedi practicabilitatea.

Asadar, tu catre ce te orientezi? Alegi sa fii practic si eficient sau te lasi purtat de val la periferia oraselor?

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close