Viata de lux a modelelor de videochat atrag tot mai multe tinere catre aceasta meserie

Zilele trecute in timp ce asteptam o prietena in Centrul Vechi, am avut ocazia sa surprind o conversatie dintre doua tinere, care m-a pus serios pe ganduri si m-a facut sa inteleg mai bine unele realitati dure de care se lovesc tinerii din Romania zi de zi.

Din discutia celor doua care nu pareau sa aiba mai mult de 20 de ani, am inteles ca erau proaspat absolvente de facultate si aveau mari dificultati in a-si gasi un drum in viata, un job, un loc in care sa se simta apreciate. Desi pareau doua tinere inteligente si foarte dragute, se plangeau ca banii nu le ajungeau de la o luna la alta, abia isi permiteau o chirie intr-un cartier marginas si nu se intrevedea nimic bun la orizont.

Apoi, una dintre ele a inceput sa povesteasca despre o a treia prietena de-a lor care devenise model de videochat. Viata acesteia pare ca se schimbase complet dupa ce a devenit model online, videochat-ul fiind pentru ea poarta catre succes. Se simtea in vocea fetelor o oarecare invidie, dar si admiratie pentru prietena lor. Apoi au mai spus ca se gandesc si ele sa mearga pe acelasi drum, pentru ca este o cale sigura catre castiguri materiale bunicele, care le va aduce un start bun in viata, o baza pe care pot construi apoi.

M-am gandit ca daca as fi fost la varsta celor doua tinere, probabil ca m-as fi gandit la acelasi lucru. Orice tanar se simte descurajat si devalorizat intr-o tara unde salariile sunt atat de mici si pretentiile patronilor atat de mari. Oriunde te-ai angaja, inceputul va fi dificil si conditiile salariale descurajante.

In videochat lucrurile sunt clare. Cu cat atragi mai mult membri in privat si cu cat ii tii mai mult in conversatie, cu atat vei avea mai mult de castigat. Ideea este sa-ti fidelizezi membrii si sa-i faci sa se simta cat mai bine in prezenta ta. Pentru asta, e nevoie de farmec, inteligenta si cunostinte bune de limba engleza. Daca te-ai recunoscut in aceasta descriere, te asteptam la noi la un interviu. Art Studio este un studio amplasat ultracentral cu peste 10 ani experienta in domeniu. Modelele noastre sunt multumite cu viata lor si vin in fiecare zi cu placere la munca. Nu mai sta pe ganduri, si viata ta se poate schimba in bine. Indrazneste sa ne contactezi si iti vei vedea visele devenind realitate !

Close
Close