Politica de Confidențialitate

Informații Generale

Protecția Datelor cu Caracter Personal este importantă pentru utilizatorii acestui site. Aceste date se referă la nume, telefon, email sau orice date care pot indentifica o persoană. De aceea doresc să te informez cu privire la toate aspectele ce țin de datele tale personale, informațiile pe care acest site le poate colecta, scopul lor, durata de utilizare, cine și in ce mod poate accesa informațiile, respectiv care este modalitatea prin care poți solicita ștergerea datele deja stocate.

Acest site respectă politica GDPR. Te asigur că protecția datelor tale este o prioritate pentru mine.

Ce date sunt stocate pe site și cu ce scop?

Datele personale colectate prin intermediul acestui site sunt: Nume și Prenume, Numele Companiei, E-mail, Telefon, respectiv Date despre Browser/IP/dispozitiv.

Numele și Prenumele vor fi folosite pentru o adresare directă și răspunsul în urma folosirii Formularului de Contact de pe site.

Numele Companiei este stocat pentru a cunoaște compania din partea căruia am fost contactat.

E-mail-ul poate fi folosit pentru contactarea în urma folosirii Formularului de Contact, respectiv pentru a-ți trimite articole și infomații utile în urma abonării la Newsletter.

Telefonul va fi folosit pentru a te contacta în urma utilizării Formularui de Contact.

Datele despre Browser/IP/dispozitie sunt stocate pentru a putea urmări modul în care folosești acest site și pentru a genera statistici care ajută la îmbunătățirea site-ului și a experienței tale.

Toate aceste date pot fi utilizate cu scopul promovării acestui site prin mesaje personalizate către tine folosind instrumentele Google sau rețelele de socializare (Facebook, Instagram s.a). În cazul în care dorești stergerea datelor tale, nu vei mai primi mesaje de promovare sau mesajele pe care le vei primi nu vor fi personalizate.

Partajarea datelor

Te asigur că datele tale nu sunt și nu vor fi vândute către terțe părți. Singurele entități care pot avea acces la aceste date sunt parteneri – furnizori de servicii de promovare sau alte servicii – cu care am stabilit în prealabil un contract de confidențialitate, pentru ca toate informațiile să fie prelucrate în maximă siguranță.

Perioada de stocare a datelor

Datele stocate prin intermediul acestui site sunt stocate pe o perioadă de cel mult 1 an sau până la finalizarea dialogului dintre părți.

Raportul și Stergerea Datelor

Potrivit politicii GDPR pe care acest site o respectă, poți oricând solicita un raport al datelor tale stocate in evidența acestui site, respectiv poți solicita ștergerea datelor tale.

Pentru oricare dintre acestea, poți trimite o solicitare scrisă folosind Formularul de Contact.

Close
Close