Itelmobile.ro, magazinul unde există huse și folii de protecție de calitate pentru smartphone

Deși nu ne-am închipuit vreodată că vom ajunge dependenți de telefon, acest lucru s-a întâmplat. În prezent, nu ne putem închipui viața fără telefonul mobil alături. Acest device ne permite să comunicăm cu mare ușurință cu ceilalți indiferent de locul unde se află, putem afla diverse informații utile, putem face tranzacții rapide.

Cu alte cuvinte, telefonul s-a tranformat într-un instrument indispensabil pentru noi toți. Datorită beneficiilor pe care ni le oferă este firească dorința noastră de a-i asigura protecția necesară astfel încât să aibă o viață cât mai lungă.

În prezent, există o gamă variată de accesorii GSM pe piață. Însă, din păcate, nu toate sunt de cea mai bună calitate. Din acest motiv, trebuie să avem grijă de unde și ce modele de huse sau folii de protecție cumpărăm.

Cu toate acestea, ne putem considera norocoși. În mediul online există un magazin care pune la dispoziția clienților săi una dintre cele mai variate și mai de calitate game de accesorii GSM de pe piață. Este vorba despre Itelmobile.ro, format dintr-o echipă tânără și cu ambiții mari, care își dorește să ofere tuturor celor interesați doar produse de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Așadar, dacă sunteți interesați de accesorii GSM de calitate, intrați în acest magazin și achiziționați-le la un preț excepțional. Iată câteva exemple de huse și folii de protecție care pot asigura o bună protecție smartphone-ului vostru.

Husă Ultra Slim Mixon Samsung A7 2018 Transparentă 0,5mm

La un clic distanță de voi este această husă confecționată din silicon soft antiaderantă ( nu alunecă din mână ). Are o grosime de numai 0.5mm.

Se va potrivi perfect pe telefonul vostru  și îi va oferi un aspect plăcut. În plus, fiind confecționată din materiale de înaltă calitate, vă va proteja foarte bine telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor.

 Veți putea accesa ușor porturile de încărcare și butoanele deoarece de decupaje perfect realizate pentru acest model de telefon. Design-ul său este unul ergonomic și premium. Husa face parte din gama variată de huse Samsung A7 2018 existente pe site.

Folie Sticlă Securizată 9h Mixon Samsung A7 2018 Transparentă

Sticla securizată pe care o puteți achiziționa din acest magazin online nu afectează utilizarea sau vizibilitatea pe ecran. De asemenea, vă va proteja display-ului device-ului contra zgârieturilor sau a spargerii.

Duritatea sa este 9H, grosimea de doar 0.3 mm, transparența de 99.99%.

Este o folie cu proprietăți oleofobice fiind rezistentă împotriva amprentelor. O veți putea aplica ușor folosind kit-ul de montaj din pachet.

Husă Premium Originală 360 Grade Supcase Iblason Ares Samsung Galaxy Note 9 Black

Acesta husă furnizează o protecție extremă în cazul șocurilor mecanice. Aceasta este realizată dintr-o combinație de TPU și policarbonat, fiind perfectă pentru situații extreme.

  Husa iBlason are inclusă o ramă față cu protecție ecran și dispune de certificare militară a rezistenței la drop test (MIL STD 810G 516.6).

Achiziționând-o vă veți bucura de un produs 100% original, cu  construcție compozită pentru o greutate cât mai scăzută, realizat pentru a se potrivi perfect cu Samsung Galaxy S9 Plus

O veți putea monta și demonta cu ușurință. Prin urmare, poate fi o foarte bună alegere.

Folie Ecran Protecție Originală Ringke Invizible Defender Full Cover Samsung Note 9 Transparentă

Dacă veți alege acest tip de folie veți primi un pachet care conține 3 bucăți ( 3 folii de ecran pentru acest device ). Trebuie să aplicați una, iar două să le păstrați de rezervă.

Avantajul acestei alegeri este faptul că prețul pe care îl veți plăti va fi pentru 3 bucăți. Folia pe care o veți folosi va acoperi ecranul și partea curbată inclusiv partea laterală și chiar și rama telefonului din părți.

Folia este extrem de rezistentă, protejând telefonul la șocuri și la zgârieturi. O veți putea monta  foarte ușor dacă veți respecta instrucțiunile pe care le veți găsi în pachet.

Atunci când o montați trebuie să scoateți bulele mari, cele mici dispar în 1-2 zile, potrivit instrucțiunilor oferite de producător.

Acestea sunt doar patru dintre produsele pe care le găsiți pe site. Intrând în magazin puteți alege nu doar huse și folii de protecție Samsung A7 2018 sau huse Samsung Note 9 și folii de protecție Samsung Note 9. Aici veți găsi huse pentru diverse alte modele de smartphone-uri de generație mai veche sau mai nouă.

Spor la cumpărături!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close