Extinde-ți afacerea online cu găzduirea web Hostico

Indiferent că aveți deja o afacere și doriți să vă extindeți și în mediul online sau doriți să accesați doar acest segment de piață, Hostico are soluția ideală pentru orice tip de business.

Ce reprezintă găzduirea web partajată?

Găzduire web partajată este acel plan de găzduire care se află pe un server comun cu alte pachete de acest tip. Acestea împart într-un mod bine predefinit resursele serverului, în funcție de tipul de abonament ales de client. Acest tip de serviciu se pretează site-urilor de prezentare, afacerilor mici și mijlocii dar și magazinelor online cu un număr moderat de produse.

Beneficiile pachetelor partajate

Pe lângă serverele de înaltă performanță pe care rulează aceste pachete, clienții Hostico beneficiază pe acest tip de găzduire de posibilitatea creării unui număr nelimitat de adrese de mail, baze de date și subdomenii, precum și conturi de ftp, lățime de bandă nelimitată și backup zilnic, automat, remote, incremental oferit gratuit fiecărui plan de web hosting.

Asistență 24/7

Profesionalismul și implicarea suportului sunt aspecte importante în alegerea unui serviciu web deoarece, pe parcurs, fiecare client are anumite întrebări sau nelămuriri și dorește să obțină un răspuns într-un timp cât mai scurt. La Hostico asistența tehnică și comercială este disponibilă 24/7, clienții Hostico beneficiază de acestea gratuit la orice oră din zi sau din noapte.

Servicii de înaltă calitate la un preț accesibil

Pe lângă dezvoltarea continuă , suportul tehnic oferit non-stop și echipamente de ultimă generație, Hostico vă oferă toate aceste servicii la un cost redus raportat la piața actuală. Astfel, la achiziționarea oricărui pachet de găzduire pe o perioadă de minim 12 luni, este oferit gratuit în primul an înregistrarea/transferul unui domeniu pentru extensiile .ro,.com,.eu,.net sau .org.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close