Despre genele false

Ori de câte ori fac o listă mentală a lucrurilor pentru care sunt recunoscătoare, odată ce trec peste toate favoritele evidente de top, precum familia și prietenii, întotdeauna le dau genelor false o strigare recunoscătoare. Acum, îmi dau seama că genele false nu sunt o problemă mare pentru toată lumea, dar mi s-a oferit un set destul de neînsuflețit de gene cu care să lucrez, așa că îmi place să pot folosi o pereche de gene false magnetice  pentru o noapte specială. Toată lumea are ceva care le oferă un plus de încredere (poate o ținută preferată, pantofi super înalți sau o manichiură proaspătă) și genele sunt pentru mine. Am grupat genele în câteva categorii diferite și fiecare are propriile pro și contra:

Genele naturale: puteți vedea, comparativ cu aceste genuri cu altele, că arată mult mai delicat (acestea sunt preferatele mele!). Acestea sunt genele care vă vor oferi un impuls în lungime și grosime. Îmi place să port acestea pentru ieșirile de zi, când îmi doresc un aspect natural și gene lungi și ușoare.

Genele complete: aceste gene sunt, evident, mult mai groase decât genele naturale. În timp ce aceste gene pot părea prea grele pentru uzura de zi cu zi, acestea sunt de fapt grozave pentru fotografii (mai ales dacă fotografiile vor fi luate de la un pic mai departe). Este același principiu cu machiajul de teatru – cu cât oamenii sunt mai îndepărtați, cu atât mai îndrăzneț trebuie să fie machiajul pentru scenă pentru a arăta corect. Dacă ai face fotografii cu întregul corp, aceste gene ar ieși în evidență cu mult mai mult decât genele naturale la distanță. Acestea au, de asemenea, o formă mai contondentă și mai uniformă până la vârfuri , care le oferă un aspect de epocă.

Lene lungi și scurte: această categorie de gene are un model îndrăzneț al genelor mai lungi și mai scurte. Unele pot conține genele încrucișate, altele pot fi clare, dar diferența pronunțată a lungimii vârfului este cea mai mare caracteristică a acestora. Îmi place să le folosesc dacă merg la o întâlnire în care îmi doresc un aspect mai dramatic.

Genele individuale: acestea sunt de fapt tipul meu preferat de gene. În loc să vă strângeți toate genele într-o bandă, acestea au lungimi diferite și sunt atașate individual până când linia ploapei este plină. Aceste gene durează mai mult pentru a le pune, dar arată mai natural în cazul în care pleoapa dvs. se întâlnește cu linia de eșantionare (evitați fâșia care ține genele false la un loc) și puteți pune la fel de multe sau de puține ori doriți și să vă personalizați lungimea. Preferatele  mele (și cele pe care le port cel mai des) sunt de fapt genele individuale care vin în grupuri de trei. Obțineți toate avantajele genelor individuale, dar este nevoie de mult mai puțin timp pentru a le aplica.

Din aceiași categorie

Back to top button